η χειρότερη φυλακή

πιστεύω πως είναι αυτή που σου επιβάλλει ο εαυτός σου και έχει τη μορφή των «προληπτικών»τύψεων..Προληπτικές με την έννοια της πρόωρης παρέμβασης ώστε να αποφευχθούν όποια αρνητικά αποτελέσματα.

Σίγουρα όλοι έχουμε νιώσει τόσο πιεσμένοι από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας μας ώστε να κοιτάμε με καλό μάτι και σκεπτικό ύφος μία εικαστική μας παρέμβαση στον τοίχο του σπιτιού μας..Είμαι έτοιμη να φωνάξω «2 και σήμερα , κουφάλες, απολύομαι» αλλά τότε είναι που επεμβαίνουν αυτές οι τύψεις..

Το κακό τόσο μ’αυτή την οικειοθελή και ψυχαναγκαστική φυλάκιση της διάθεσης σου όσο και με τον εξαναγκασμό της σκέψης κ φαντασίας σου μόνο προς την κατεύθυνση του  αν:» wollen wir eine Familie gründen ? ή warum man heute keinen Sport treibt?» είναι ότι διακρίνονται από 100% επιτυχία..Μη τυχόν κι ανοίξεις κι 1 μικρό παραθυράκι σκέψης την ώρα που κατεβάζεις ιδέες για τη διαιώνιση του είδους σου πάντα φυσικά auf Deutsch..μην παρασυρθείς από το στίχο κάποιου τραγουδιού..εκεί το καμπανάκι του μυαλού σου θα ηχήσει τρεις φορές..Ντριν ντριν..Was machst du?? Du musst lernen.. Ε αι πάινε κι εσύ κύριε Λέρνεν…

Γι αυτό σας λέω..Γκρι ή πορτοκαλί?? (για τον τοίχο ντε..)

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “η χειρότερη φυλακή”

  1. πορτοκαλί

    και φώναξε, έλα, πάρε άνάσα, ΔΥΝΑΤΑ

    2 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣΣΣΣΣ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: